Teraz jest 12 kwi 2025, 21:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 00:35 

SouthMan napisał(a):
Ja mam 256 i żyje, tylko na początku mapki sie tnie, ale to 5-10 sek i smiga że az miło ^_^

Za dużo chyba w Fh nie grałeś :P Tam najlepiej 1GB mieć....
Ale reasumując: conajmiej dwa razy szybciej mapa się wczytuje porównując 512MB z 256MB.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 00:58 

no fak miedzy 512 a 256 jest kolosoalna ronica :shock:

ale miedzy 512 a 1024 niesety juz nie nad czym ubolewam :x

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 01:21 
Moderator forum

Kal-El napisał(a):
no fak miedzy 512 a 256 jest kolosoalna ronica :shock:

ale miedzy 512 a 1024 niesety juz nie nad czym ubolewam :x

to wylacz swapa panocku, poczujesz dopale jak na podtlenku :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 01:41 
Moderator forum

Nie ważne jest by mieć NAJNOWSZE stery. Ważne by miec WŁAŚCIWE. Mam GF4 Ti4200 Leadteka i P4 2400@ 3000 i na najnowszych Detonatorach BF mi się chaczył aż bolało. Zainstalowałem stery Leadteka dokładnie do tej karty i .... śmiga na maxa. Zapewne masz podobny problem.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 02:22 
Moderator forum

a w ogóle to BF najlepiej chodzi na

P4 - 3 GHz, 2 GB ramu, Radeon 9800XT - chlip chlip ostatnio jakiś tatuś kupował synkowi u nas w firmie takie coś żeby synek mógł w Quake 3 pograc :( - wymieniał to bo "stary" P4 - 2 GHz z 1 GB ramu i Matroxem Perhelią już mu nie starczał do grania.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 06:48 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
a w ogóle to BF najlepiej chodzi na

P4 - 3 GHz, 2 GB ramu, Radeon 9800XT - chlip chlip ostatnio jakiś tatuś kupował synkowi u nas w firmie takie coś żeby synek mógł w Quake 3 pograc :( - wymieniał to bo "stary" P4 - 2 GHz z 1 GB ramu i Matroxem Perhelią już mu nie starczał do grania.

Ten świat jest niesprawiedliwy...
Jeszcze powinieneś dodać, że synek miał 12 lat nie nie odrużniał win 98 od xp, ale tesz łindołsa chciał mieć najnowszego (bo bedzie najszybszy) - wtedy byłby to pełen obraz.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 08:26 
Moderator forum

Synek dorosnie, firma ojczulka splajtuje, i bedzie trzeba sprzedac wszystkie ferrari z garazu i z basenu wode spuscic. I wtedy synalek wezmie sie do roboty i w ciagu miesiaca odechce mu sie grac w Q3 na wypasionym sprzecie :)
BTW. GF4MX440 to nie jest srednia karta... Za srednia uwaza sie teraz Radeony 8500/9100/9000 lub GF4TI4200. MXy to taki chlam dla ludzi ktorzy wlasciwie nie potrzebuja grac. Co nie zmienia faktu ze dla BFa min. 512 megsow ramu musi byc :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 11:16 
Moderator forum

Cytuj:
Jeszcze powinieneś dodać, że synek miał 12 lat nie nie odrużniał win 98 od xp, ale tesz łindołsa chciał mieć najnowszego (bo bedzie najszybszy) - wtedy byłby to pełen obraz.

Miał 11 lat a windowsa innego niż XP to oczywiście nie chciał (zresztą zgadzam się z nim) - powiem więcej koledzy mu powiedzieli że jest windows Longhorn i on też chciał go mieć. LOLEK jeden :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 11:52 

[Night]MaX napisał(a):
Cytuj:

Miał 11 lat a windowsa innego niż XP to oczywiście nie chciał (zresztą zgadzam się z nim) - powiem więcej koledzy mu powiedzieli że jest windows Longhorn i on też chciał go mieć. LOLEK jeden :lol:

ee tam.. lolek to jego stary ze sie daje naciagnac.. 11 lat to taki wiek w ktorym dziecku zalezy na takich *********... zeby sie pochwalic przed kolegami itp... sam pamietam jak kiedys rodzice nie chcieli kupic mi reebokow (a wtedy to bylo cos i co by kumple powiedzieli :P) bo powiedzieli ze szkoda kasy bo i tak z tego za miesiac wyrosne.. no i mieli racje :P teraz laze od 5 lat w jednych butach, pastowalem je ze 3 razy w sumie i wogole na to leje :P bueheh co ze mnie wyroslo :P

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 12:40 

Huh no tak...teraz już wiem co tak zapie******* na ostatnim spotkaniu w 14...

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 12:56 

Aleś Mayek teraz pojechał....Sam mam MX 440 i jakoś daję radę na max detalach przy 800x600 tak więc farmazonów tutaj mi nie wal. (Sam chcę go zmienić ale nie dla szybkości a dla innych efektów).

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 13:10 
Moderator forum

Pan Szmata napisał(a):
teraz laze od 5 lat w jednych butach, pastowalem je ze 3 razy w sumie i wogole na to leje :P bueheh co ze mnie wyroslo :P

Mnie by było szkoda na tak zasłuzone buty lać. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 21:37 

Hmmm - ja właśnie też mam karte GF4 LEADTEAK'a :wink: Dzięki chłopaki za rady - a teraz poszukam info na temat sterowników do mojej karty graf. :D

Pozdrawiam,Wydmuch

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 21:56 

Moim zdaniem niektóre G.4MX są szybkie, a niektóre to chłam. Zależy jaki producent sie trafi. Co do wieku 11 lat to ja chciałem mieć... Game Boya :D + Pokemon Yellow :D . Teraz od tego czasu 3 latka minęły i o pierdołach mogę marzyć. Ale po co skore jest emulacja :) . Tiaaa, wiem nielegalne, ale jak się skasuje po 48 h a savy się zachowa to można grac na legalu :D .
Co do samej odpowiedzi na pytanie: zrób to co Ci radzili wcześcniej odpowiednie stery zainstaluj itp. i ... najłatwiejszy i najbanalniejszy sposób to wyłacz wszystkie programy działające w tle typu antywirus, gg, różne p2p: Napster, Kazaa, iMesh (oprócz, jeśli mnie pamięć nie myli, Systray i Explorer)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, 23:31 
Moderator forum

no tak, nie mozna powiedziec ze gf4mx sie do niczego nie nadaja. Niektorym wystarcza ich wydajnosc. Tylko nie moge pojac czynow NVidii w nazewnictwie - karta o wydajnosci minimalnie wyzszej od GF2Ti (sprawdzalem na wlasnej skorze) ma o dwa nrki wyzsza serie. Toz to nawet GF3 technologicznie nie doganialo... No i reklamowanie karty jako idealu dla budget computers - pomylka :)
Kangur przepraszam ze urazilem twoja dume :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2